Classic Superbike ?

Keskustelua Racing moottoripyöräilyyn liittyen, asiasta ja sen vierestä

Re: Classic Superbike ?

Postby keke » 12 Jun 2019, 23:05

Ekat kisat ajeltu, tuloksena P2 x2. Sinänsä ihan ok, MUTTA vauhti kateissa viimekauteen nähden. Omassa suorittamisessa paljon parannettavaa, kauden alku ollut aika rikkonainen ja rytmiä ei ole löytynyt... :roll: Perstuntuma on ollut kokoajan sellainen ettei noi dyno-laput ole ihan ok. Käytin mopon yhteistyökumppanini Toro Racingin penkissä ja tulos oli noin 10hv vähemmän mitä piti olla. Joo, eri penkit mutta nämä on todettu näyttävän samaa noin 1hv tarkkuudella.
Nyt venakoppa auki ja todettu että kaikki välykset on lähes maksimi arvoissa :shock: , tämä oli myös epäilys. Nokissa oli joku mäski päällä mikä on nyt lähtenyt pois... Tilattu sitten taas paloja. Ajotukset täytyy vielä kellotella.

keke#75

Special thanks to Toro Racing! saatiin Öhlinssi kuntoon pikana. https://www.tororacing.fi/fi
Pieni vika, mutta päässä...
User avatar
keke
Moderator
 
Posts: 319
Joined: 31 Jan 2013, 18:02
Location: Kymi

Re: Classic Superbike ?

Postby keke » 04 Jul 2019, 18:56

Venttiilinvälykset saatiin alueelle ja nokkien ajoituksia hieman muklattu siihen suuntaan minkä kuvittelisin parantavan ajettavuutta :roll:
Sitten mopo Toro:n penkkiin ja seosten ihmettelyä, muutokset nokkapuolella sai yläkerran huolella paksulle. Lopputulema on nyt sellainen että takarenkaalta ei löydy yhtään enempää kuin 135hp ja keskialuetta saatiin parannettua jonkin verran, 8000> mopo pelaa hienosti ja sehän riittää tässä käytössä :D Näytti liput ja laput mitä tahansa niin laite on nyt parempi kuin ekassa kisassa.
Kemoran kisa siis ajeltuna noilla setupeilla ja pystyi ajamaan myös kostealla radalla. Tuloksena joka setin nopein aika kun ponderit oli pyörissä kiinni, niin ja pari ykkös pyttyä :D
Ensimmäistä kertaa sain härvelin punnitukseen, tankki tyhjänä mopolla painoa 176 kg :? varaa olisi vielä laihduttaa...

keke#75
Pieni vika, mutta päässä...
User avatar
keke
Moderator
 
Posts: 319
Joined: 31 Jan 2013, 18:02
Location: Kymi

Previous

Return to Yleinen keskustelu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron